Weekend for jubilarer og tidligere elever 2014

CLICK HERE FOR ENGLISH VERSION Vi gør det igen! – griner, løber, leger og fester den første weekend i maj! Den korte version: Hvad? gensyn og fest for gamle Gerlev-elever […]

CLICK HERE FOR ENGLISH VERSION

Vi gør det igen! – griner, løber, leger og fester den første weekend i maj!

Den korte version:

Hvad? gensyn og fest for gamle Gerlev-elever

Hvornår? Fredag 2. maj kl. 13 – søndag 4. maj kl. 14

Hvor? Gerlev Idrætshøjskole

Hvem? jubilarer og medlemmer af Elevforeningen Gerlev

Pris? 275 kr.
TILMELDINGSFRIST SENEST 23. APRIL 2014

Den deltaljerede version:

Weekenden er delt op i to
Fredag er primært tiltænkt tidligere elever, der er gået ud af skolen inden for de seneste år, imens lørdag er den store fest for jubilarer og alle andre tidligere elever.
Jubilarer og andre nysgerrige er dog også meget velkomne fredag, hvis de har lyst til at deltage i nogle idrætsaktiviteter, og se hvordan skolen ser ud i noget, der minder lidt mere om hverdagstilstand.

Specialetimer fredag eftermiddag
Igen i år har du muligheden for at deltage i specialetimer fredag eftermiddag. Specialetimer er de timer skolens elever har mange gange hver eneste uge. Denne fredag kan du sammen med skolens nuværende elever deltage i dit eget gamle specialefag – eller måske prøve et nyt? Hvilke fag der præcis vil blive udbudt på dagen kommer op senere. Dette er en helt unik mulighed for at genopleve noget af hverdagslivet på Gerlev!

Som altid er der selvfølgelig også mulighed for at prøve kræfter med en rask løbetur på 21,0975 km om lørdagen ved det traditionelle Hareløb.

HUSK der er generalforsamling om fredagen
Der er pladser på valg, og du har derfor muligheden for at blive valgt ind i Elevforeningens bestyrelse og dermed påvirke fremtidige opgaver. Vi vil naturligvis fortælle mere om de opgaver på selve dagen. Spred ordet, hvis du kender andre som du mener ville være interesseret.

Program for gamle elever 2014

Følgende årgange har jubilæum
2008/09
2003/04
1998/99
1988/89
1983/84
1973/74
1963/64

TILDMELD DIG – KLIK HER

PRIS: 275 kr

BETALING: sker ved at indbetale 275 kr på følgende: regnr: 6150 konto: 1316105.
Husk at angive dit fulde navn ved indbetaling.

Du skal altså gøre 2 TING, før du er tilmeldt – tilmelde dig via linket OG indbetale penge på kontoen.
Prisen er ens for alle – uanset hvornår du ankommer (også selv om du først kommer lørdag aften, har spist hjemmefra og sover i shelteret!)

Jubilar og tidligere ansatte skal også tilmelde sig på det ovenstående link. Tidligere fastansatte (minimum 1 år) tilmelder sig uden beregning. Drikkevarer undtaget.

OVERNATNING:
Skolen råder over et begrænset antal dobbeltværelser. Hvis jubilarer eller tidligere ansatte ønsker overnatning,  skal dette ske ved telefonisk  henvendelse på
tlf. 5858 4065
Pris: 100 kr. inkl. linned

Sovesal fra fredag til søndag: 0 kr (husk sovepose og liggeunderlag).

TILMELDINGSFRIST SENEST 23. APRIL 2014

Vi glæder os til at se jer alle sammen!!

De bedste hilsner fra
Elevforeningens Bestyrelse