Ny bestyrelse for 2015/2016!

Hjemmeside

Elevforeningens nye bestyrelse har i denne weekend haft første møde. Der er blevet evalueret, hygget, konstitueret, grinet, planlagt for resten af året og selvfølgelig hygget lidt mere.

Der er blevet taget nye billeder til vores forskellige sider, så man kan se hvem den nye bestyrelse er bestående af. Bestyrelsens medlemmer for følgende år er: Peter, Rasmus, Tine, Nina, Jose, Rose, Anders, Dennis og Steffen.  Steffen blev uden det store kampvalg valgt som formand og Rose er igen blevet valgt som næstformand.

Vi er fuld af gode ideer til kommende events, Gerlev Glimt og ikke mindst Gammel Elevweekend, så vi er alle overbevist om, at det bliver et fantastisk bestyrelsesår som vi ser meget frem til at dele med jer :)