Elevforeningens FAQ

Få svar på de mest stillede spørgsmål omkring medlemsskab – både praktisk omkring indmelding, hvad du får ud af et medlemskab, samt hvad Elevforeningen laver, når de mødes på Gerlev. […]

Hvorfor skal jeg være medlem af Elevforeningen?
Du skal være medlem af Elevforeningen, hvis du ønsker at støtte op om og deltage i de arrangementer Elevforeningen udbyder, for at bringe gamle Gerlev-elever sammen. Dette gør vi, for at skabe et aktivt netværk af gamle elever, hvorigennem du kan bevare en tilknytning til skolen, dine gamle venner og dele dine Gerlev minder.

Hvad får jeg ud af at være medlem af Elevforeningen?
Som medlem af Elevforeningen får du adgang til en række forskellige arrangementer, der forsøger at bringe gamle Gerlev-elever sammen. Vi forsøger så vidt muligt at variere vores tilbud i løbet af året, så der er noget som alle kan have lyst til at deltage i. Vi laver alt fra en eftermiddag med beachvolley og grill, til kom-og-få-en-enkelt-øl-arrangementer, og så selvfølgelig gammel elevweekend! Til disse arrangementer, der fortrinsvist er for betalende medlemmer, gives der kontante fordele til betalende medlemmer af Elevforeningen.

Skal jeg være medlem af Elevforeningen, for at deltage i gammel-elevweekend?
Ja, du skal være betalende medlem af elevforeningen for at deltage i gammel-elevweekend. Ved mindre du er inviteret af skolen som jubilar, hvilket er 5 års-, 10 års-, 15 års-, 20 års-, 25 års-, 30 års-, 40 års-, 50 års- eller 60 års jubilarer.
Er du tilmeldt gammel-elevweekend uden at være medlem af Elevforeningen, vil du blive opkrævet et ekstra beløb, svarende til et medlemskab af elevforeningen, når duk dukker op til gammel-elevweekend.

Hvordan bliver jeg medlem af Elevforeningen?
Du går ind på elevforeningens hjemmeside: www.elevforeningen.dk
Her klikker du ind på MedlemsLogin (se menuen), herefter følger du vejledningen.

Hvordan tjekker jeg, om jeg er medlem af elevforeningen?
Er du i tvivl om, hvorvidt du er medlem af elevforeningen, så kan du forsøge at logge ind på www.elevforeningen.dk under MedlemsLogin. Hvis du har glemt din adgangskode, og ikke kan få tilsendt en ny, så er du velkommen til at skrive til elevforeningens bestyrelse på elevforeningens@gmail.com, for at få tjekket om du er er medlem.

Er jeg medlem af elevforeningen når jeg stopper på Gerlev?
Når du stopper på Gerlev er du medlem af elevforeningen i det første år efter du stoppede på skolen, da dit medlemskab er blevet gennem dine skolepenge.

Hvem sidder i Elevforeningens bestyrelse?
Elevforeningens bestyrelse består af 9 medlemmer: 2 årgangsrepræsentanter, der vælges blandt forårets elever, disse sidder i bestyrelsen i et år. De resterende 7 medlemmer vælges af elevforeningens medlemmer på generalforsamlingen.
I skoleåret 2016-2017 sidder: Nikolaj og Pernille som årgangsrepræsentanter, mens Anders (AP), Dennis, Emma, Josefine (Næstformand/kvinde), Nina, Rasmus og Steffen (Formand) udgør resten af bestyrelsen.

Hvad laver Elevforeningens bestyrelse når de mødes?
Elevforeningens bestyrelse mødes ca. 3 gange i løbet af efteråret og 3 gange i løbet af foråret inden gammelelev-weekenden. I løbet af de seks møder planlægger vi gammelelev-weekenden, årets arrangementer, ordner årets skoleblad Glimt, ringer til jubilarer og inviterer dem til deres jubilæer. Derudover hygger vi os en masse, nyder at være på skolen og snakker med de nuværende lærere og elever.