Medlemslogin

Sådan gør du:

Hvis du ikke er oprettet
Tryk på knappen “Opret”.

Hvis du ikke kan huske, om du er oprettet
Skriv din email/tlf og tryk “Glemt adgangskode?”. Conventus sender dig en email/sms med ny adgangskode, hvis din email/tlf findes i systemet. Derefter kan du logge ind og ændre til oplysninger og tilføje hvilken årgang du gik på.

Hvis du allerede er oprettet
Log ind med email/tlf og adgangskode. Så får du adgang til dine oplysninger, og du kan ændre dine oplysninger og tilføje hvilken årgang du gik på.

Login for at ændre din adresse, email, navn, telefon eller årgang.

Hvad får jeg ud af at være medlem af elevforeningen?

• Deltagelse i den fantastiske, årlige Gammel Elev Weekend som ligger første weekend i maj.
  • Gerlev Glimt (op til 5’års-jubilarer kan downloade det online, herefter tilsendes det med posten)
  • Du kan deltage i Elevforeningens arrangementer såsom akro-yoga, bouldering, kom-og-drik-en-øl, beachvolleyturneringer, improteater og meget, meget mere.

Elevforeningens formål er:

• at fungere som bindeled mellem gamle elever
  • at fungere som bindeled mellem gamle elever og skolen
  • at fungere som bindeled mellem gamle elever og nuværende elever
  • årligt at afholde et elevmøde for foreningens medlemmer
  • i samarbejde med skolen at udbrede kendskabet til skolen og dens virke
  • i samarbejde med skolen at udsende et årsskrift til foreningens medlemmer
  • at arbejde med, hvad foreningens medlemmer i øvrigt finder formålstjenligt for opfyldelse af ovenstående punkter

Fra elevforeningens vedtægter

Det koster pt 130 kr om året at være medlem af elevforeningen.